Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
Als je naar me kijkt
Ik ben nog dat meisje
Waar je verliefd op werd toch
Maar als je in mijn ogen kijkt
Wat zie je dan nog
Krijg je nog vlinders in je buik
En het gevoel dat wij horen bij elkaar
Krijg je nog die glimlach
Als ik stilletjes naar je staar
Houden we vast aan wat is geweest
Maar nu eigenlijk niet meer bestaat
Is de muur misschien nog van glas
Die tussen ons ontstaat
Waardoor we nog kunnen zien
Wat we niet los durven te laten
Omdat als we ´s ochtends ontwaken
We elkaar niet durven te verlaten
Als je lippen de mijne kussen
Weet ik niet wat je nog voelt
Het maakt me zo bang
Dat ik niet weet wat je bedoelt
Geef me zekerheid
Laat me iets blijken
Vertel wat je ziet als je naar me kijkt
Want ik kan niet door jou ogen kijken
*Inspiratie van Marco Borsato; :"Zeg me wat je ziet". Maar persoonlijk beschreven*
Reacties op dit gedicht
anne(22) vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
Kathlijne
:
Maandag, september 24, 2012 21:14
Heel mooi! En een leuke inspiratie bron!
Liefs Kathlijne
Over dit gedicht
Auteur:
anne(22)
Gecontroleerd door:
Sheena
Gepubliceerd op:
23 september 2012
Thema's:
[Liefde]
[Angst]
[Onzekerheid]