Fouten,
Die maak je in je leven,
Fouten,
Waarvan je moet leren,
Spijt,
Voor wat ik heb gedaan,
Spijt,
Omdat ik hem pijn heb gedaan,
Graag zou ik,
Alles anders willen doen,
Graag zou ik,
Alles terug willen draaien,
Het liefst,
Zou ik naar hem toe gaan,
Het liefst,
Wil ik alles weer goed maken,
De reden,
Is niet moeilijk ; omdat ik van hem hou,
De reden,
Omdat ik hem niet kwijt wil,
Zo ziek,
Om alles wat ik heb gedaan,
Zo ziek,
Omdat ik alles weer opnieuw verpest,
De liefde,
Die er eerst was maar weg gegooid,
De liefde,
Die ik had nooit meer zal voelen,
De spijt,
Die ik voel is ondragelijk,
De spijt,
Die begint me mee te sleuren,
Het licht,
Wat op het moment weg valt,
Het licht,
Wat ik uit het oog verlies,
Gedachten,
Die om hem blijven roepen,
Gedachten,
Die hem er elke keer bij halen,
De duisternis,
Die ik nu zie en voel,
De duisternis,
Komt elke keer dichter bij,
Mijn hart,
Verlangt naar hem en hem alleen,
Mijn hart,
Die zijn liefde opnam,
Gebroken,
Van binnen uit,
Gebroken,
Maar je ziet het niet,
Hij,
Waar ik aan blijf denken,
Hij,
Wie mijn beste vriend was.