Elke seconde
Zeven miljoen stukjes informatie
Door de zeef
Van normen en waarden
Herinneringen
En gevoelens
Zodat er slechts
Zeven beeldjes overblijven
Die mij gelukkig
Ongelukkig
Of iets daartussen
Kunnen maken
Met die
Zeven beeldjes
Per seconde
Bouw ik mijn leven
Minuut na minuut
Uur na uur
Dag na dag
Mijn wil
Bepaalt de reactie
Wat er
Met al die beelden gebeurt
Mijn wil
Bepaalt mijn leven
En dat
Verbeeld ik me niet