Misschien.....
...kwam jij wel tijdelijk in mijn leven,
...om mij nou net die ene "boost" te geven,
...had ik die nodig om intens te kunnen voelen,
...weten alleen jij en ik wat we daarmee bedoelen.
Misschien....
...kon je het door alle spanning niet meer aan,
...besloot je daarom weer alleen verder te gaan,
...vind jij jouw wereldje net zo veilig en vertrouwd,
...heb jij je wel teruggetrokken en laat het je verder koud.
Misschien....
...wil je mij dat ooit eens uitleggen,
...beter in plaats van die stilte zonder iets te zeggen,
...doet afscheid nemen nog wel veel meer pijn,
...toch het beste want dit voelt echt niet fijn.
Misschien...zien we elkaar ooit,
...maar één ding weet ik zeker,
...ik vergeet je nooit!!
-xxx-
25-09-2012
*Atalanta*