Je kent dat wel, als tijd niet is
zo'n 'Nu' zonder betekenis
de dingen los van waar ze komen
twijfel of 'k wel wil gaan dromen
deze bol
in 't Zwarte Hol
doet alle dagen suizen
ze weet zélf niet
waarheen ze schiet
waarom ze moest verhuizen
Als tijd niet is, ja wat dan wel
geen tijd, nee toch
ja wat dan nog
als tijd niet is, je kent dat wel
wat tijd ook is, je went dat wel.