Waarom zijn mensen zo gemeen
Waarom kunnen mensen niet eerlijk zijn
Waarom zijn mensen zo harteloos
Waarom liegen mensen toch
Waarom verdraaien de mensen de worden
Ja dat waarom …..
Niemand ken het antwoord
Want zo zit de meeste mensen in elkaar
Er zijn sites waar men gezellig kan,
praten, mailen, hun gedachten op kan zetten
Sommige mensen vinden dit een uitlaat klep
er zijn mensen die maken daar misbruik van
vertellen leugens
verdraaien de feiten
dan blijf er steeds de vraag hangen bij mij
en bij velen misschien ook wel
Waarom