Kan niet vertellen hoeveel ik van je hou.
Het zal helaas nooit iets worden tussen ons.
Ik denk de hele dag aan jou.
Zie je gezicht, je lach en je traan.
Jij krijgt alles bij mij gedaan.
Als jij je kind ligt te knuffelen en kussen.
Wou ik dat ik dat was, ik wil ertussen.
Mijn gevoelens voor jou zijn niet te beschrijven.
Wou dat ik altijd bij je kon blijven.
Ik probeer het weg te stoppen.
Maar het komt iedere keer weer op de proppen.
Mijn verstand zegt niet doen het wordt niets.
Mijn gevoel en hart zeggen zij is het, het wordt iets.
Kan me niet meer concentreren alles gaat fout.
Jij bent alles mijn schattebout.
Pijn pijn doet het iedere keer.
Als ik je zie, denk ik wat is ze mooi ze is er weer.
Hou van je.