Ik adem de lucht in en
elke hap die ik neem
vult mijn longen
zodat ik leven kan .
Elke keer dat mijn hart tikt,
is het een teken dat ik leef.
En elke seconde die ik
gebruik om te geven en
zonder daarvoor iets terug
te moeten krijgen is
een verrijking in mijn leven .