Soms dan raak ik van de kook,
omdat ik mijn geld oprook.
Nee dat kan echt niet,
nee dat kan echt niet.
Soms dan hoest ik mij kapot,
o wat is dat roken rot.
Nee dat kan echt niet,
nee dat kan echt niet.
Zolang ik rook dan ruik ik vies,
nou dan lijk je toch niet wies.
Nee dat kan echt niet,
nee dat kan echt niet.