Ik moet iets bekennen,
de waarheid moet ik nu zeggen.
Het is niet altijd zo geweest,
maar nu zit ik ze altijd aan te staren,
wezens met venetiaanse blonde haren.
Mijn zintuigen zijn erop ingesteld,
mijn alziend oog heeft er direct opgelet.
Rood... (x 3 of 2) Rood het heeft op mij effect,
zoals het een spaanse stier in actie zet.
Nee, ik heb geen spaanse furie,eerder een spaanse vlieg.
Eviva Espania, maar nog eerder Italia.
Voor de venitiaanse stad,
die de bekende benaming bracht.
Geen idee van waar het precies komt,
maar ik hou zo van dat rost.
In plaats van een blonde, wil ik liever een rosse,
liefst met van die ronde konte.
Of een echte schotse, (pauze)
laat het lot er mij maar tegen botse.
Ik kan het niet verklaren,..
maar kan erover praten,
dat ik het niet kan laten, voor te staren,
naar de haren, van zo'n verschijning in de kamer.
Vanom dat er 1tje binnenspringt,
begint-mijn instinct te werke,
door ze direct te gaan checke;
Als een scherpschutter zitten ze onmiddelijk in mijn vizier,
elk roodharig lekker dier.
Rosse stoeipoes, hoor in mezelf altijd een miauw,
als ik kijk naar haar of jou(www).
Wauwww, voor de kleurschakering die altijd op één of andere manier aan EN IN het licht komt door zulke verschijningen.
Ik wil geen goud dus spreek ik zuiver zilver welgekozen woorden voor de koper kleurigen te bekoren.