Een slechte vloed heeft macht over mij.
**************************************
Kwaad ik denk dat ik het haat !!
Mijn leven vergaat want ik ben kwaad!!
Ik denk dat iedereen en alles mij haat !!
Ik denk dat het leven mij verlaat !!!
Pijn net al de stralen van de zon dwars door je lichaam heen !!
Een vurige steen zo rood als de woede die nu in me zit!!!
IK HAAT JE !!! GA VAN ME WEG !!!
In mijn leven heb ik dikke pech !!!
Boos mijn vrienden zijn boos op mij .
Waarom is alles en iedereen tege mij ?
Ik wil leven ,vol geluk en de liefde en vriendschap in mijn leven niet meer stuk .
Maar dit leven geeft me pijn en dit alles is alles behalve roze geur en manenschijn .
Help me verlos me uit deze pijn , want ik heb geen vriend die er voor mij zal zijn .
Al mijn vrienden laten me in de steek , kben er geweest en nu is er een slechte vloed dat over mij heerst .