Ik zie je niet graag huilen
ook gun ik je geen verdriet.
Graag zie Ik jouw ogen schitteren
waarin ik de persoon herken die jij bent.
Ik wil dat je straalt als
mijn liefste die jij bent,
want zo ben jij jezelf
met veel vreugde in je leven.
Ik zie je graag vrolijk en vrij
midden in het leven staan.
In een leven waarin je blij bent.
Ja, zo zie ik jou heel graag!