jij haalde me uit de donkere nacht
die nacht die al eeuwen leek te duren
jij leert me opnieuw vertrouwen
vertrouwen dat ik al lang was verloren
jij tracht me te helpen om opnieuw te leven
terwijl ik in mijn leven al een tijd terug mezelf beroofde
wie ben jij
jij bent jij en ik ben ik
maar blijkbaar ben jij diegene die mij helpen kan
kan helpen dingen te plaatsen en men leven te leiden
waarom waaraan heb ik dit verdient
niemand zag mijn verdriet