Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
wonder
wonder
zo de wind waait bomen de bomen
zo het vuur vlamt in mijn dromen
de rivier verzinkt in stromen
wacht mij een liefelijk onderkomen
zo een woord zich ontpopt vanbinnen
vlamt het vuur zich tot zinnen
als het ogenwit op schilderslinnen
om telkens opnieuw te beginnen
daar drijft zich het scheepje
door oneindige eeuwen
te wind en te zwaard
daar koestert zich het wonder
trilt een stem in het vooronder
als een gouden kleinood bewaard
Reacties op dit gedicht
pieter christiaan paardenkooper vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
angelc
:
Maandag, oktober 01, 2012 20:27
ooh echt zooooo mooi!
mucho
:
Maandag, oktober 01, 2012 19:30
het moet toch niet gekker worden
Over dit gedicht
Auteur:
pieter christiaan paardenkooper
Gecontroleerd door:
Sheena
Gepubliceerd op:
01 oktober 2012
Thema's:
[Delen]