Ik ben blij voor jullie
Jullie zetten nu de eerste stap naar jullie geluk,
voetje voor voetje.
Jullie gaan jullie ziel verbinden ,
en wij mogen hiervan getuige zijn.
2 bijzondere mensen, geboren voor elkaar.
Ze leerden elkaar kennen ,
in een dans vol passie.
Hun blikken kruisten elkander
en daar was vuur.
Hun dans werd zwoeler
en hun liefde begon te groeien
2 zielen smolten samen … ze werden één .
Hun liefde werd bezegeld,
het hart werd geschonken en de ringen gedeeld.