In het belang van zichzelf kijkt de primaat naar jou.
Even dacht hij te zweven. Even dacht hij te staan.
Hij heeft lekker geslapen.
Het duurde maar heel even:
Diepgang, contact, gewoon praten.
Opeens heb jij een naam.
We zouden het eens moeten hebben
over communicatie.
Ik weet het zeker, geloof me:
We zien hetzelfde achter de maan.