Ik wil vooruit,
ik wil zekerheid,
ik wil jou,
ik wil ons samen.
Maar alles zit tegen,
niets lukt,
zoals het hoort,
gaat het niet.
Ik hoop maar snel,
dat het veranderd,
anders is de toekomst,
helemaal weggevaagd.
Ik wil met jou,
een eigen plekje,
om te bouwen,
om te leven.
Toekomst je bent verschrikkelijk!