Ik weet niet wat er met me aan de hand is
Ik ben blij, maar boos
Ik ben moe, maar klaarwakker
Soms heb ik van die gedachtes waarbij ik iedereen haat,
Soms heb ik gedachtes dat ik van iedereen houd
Ik snap het niet meer
Ik zit gevangen in mijn eigen hoofd