Aan m’n broer
Zes lange jaren heb jij voor mij verpest
en niet alleen toen, maar daarna ook de rest
Mn leven is door jou een “living hell”
en je mag het weten ... ik krijg je nog wel
Nu ben je al zeven jaren uit mijn leven
al die tijd geen vriendschap moeten geven
aan iemand die het niet verdiend
want nooit was jij een echte vriend.
De pijn die ik voelde is nog niet voorbij
En het verleden is nog steeds een deel van mij!
Vroeger was jij m’n broer,m’n maatje en m’n toeverlaat
en nu ... nu voel ik alleen nog maar haat.