Mijn zus heeft heel veel verdriet,
De ouwe nancy nee hoor die zie ik nu nog niet.
Ik zie iemand van wie der hart gebroken is,
En ik ken der maar al te goed ik weet dat ik me niet vergis.
Een moeilijke keuze heb ze moeten maken,
En een persoon waar ze veel van hield los moeten laten,
Met de tijd zal het wel beter met der gaan,
En zal ze sterker in der schoenen gaan staan.
Want MIJN zus is een sterke vrouw,
Dat is juist de reden dat ik zoveel van der hou.
De mooien herineringen denk daar maar is aan,
Dat is 1 ding zeker die zullen nooit vergaan.