onschuld tekende ons weerzien
evenals het gezelschap
dat je ergens langs de weg
naar volwassenheid hebt ingeruild
het moest er eens van komen
zolang naar uitgekeken
maar liefde blijkt nog steeds
niet gratis verkrijgbaar
soms ruik ik ons nog
weet je dat?
die herkenning van puberhormonen
aan kleine stukjes papier
van toen jij herkenning zocht
en ik... slechts jou
ik heb je verzamel mijn vriend
té lang
maar het is tijd
spijt op te rapen en verder te gaan
heb liefde gevonden
in armen die beter passen
dan de jouwe
maar laat ik je dat niet vertellen
er zit zoveel meer in mijn hart
en wat er toen was
zal altijd hier blijven