Aan het einde van deze maand begint de Ramadan,
je mag dan niets eten als het je lukken kan.
Het is voor de moslims een feest,
's nachts eten ze als een beest.
Dan hebben ze de kans om alles op te vreten,
alleen mogen ze daarna de hele dag niets meer eten.
We vasten voor god,
Hij bepaald ons lot.
Hij brengt ons geluk,
daarmee heeft Hij het heel druk.
Nu is de vraag: gaat het mij wel lukken,
of zal ik meteen de koelkast openrukken?
Nee nee, dit houd ik wel vol,
ik speel tenslotte als moslim, toch wel een belangrijke rol?
De Ramadan wordt afgesloten met het Suikerfeest,
Dan zijn de moslims erg blij, en ik het allermeest.