Toegeven.
Ik zei ik stop met schrijven,
maar dat kan ik niet,
ik heb het gevoel dat ik niet moet stoppen,
maar ja ik heb wel meer van die acties.
Dan denk ik,
Ja dat zou het kunnen zijn,
maar kom ik terug op mijn woorden,
en geef ik toe als iets het niet is.
Als iets niets is.
Geef ik het toe,
Als ik iets doe wat niet kan en ik wordt gepakt,
geef ik het toe zoals ik ben en altijd al was.
Als ik iets niet voel,
dan zeg ik dat,
maar als ik iets wel voel,
zeg ik dat ook.
Zo geef ik toe dat ik problemen heb,
probeer ik er achter te komen wat dat dan is.
Zo kom ik steeds weer op conclussies,
dat toch niet zo slim is wat ik doe.
Nu ook,
bedacht mij, kan wel stoppen met schrijven,
maar dan lijkt het misschien alsof ik je opgeef,
wat ik dus absoluut niet doe,
dat geef ik eerlijk toe.
Geef niet op,
niemand leerde mij ooit hoe,
leer mij hoe,
want het zien ervan,
is nog niet het begrijpen van,
en al helemaal niet het handellen er van.
Ik zag altijd wel,
maar hoe kan men iets begrijpen,
als hij het zelf nog nooit heeft ervaren,
maar wel de sprong durft te wagen.
"Hold on,
be strong,
let nothing stand in your way"
I do believe in myself,
my feelings,
and so i'll write,
cause of my faith,
in us.
Ik ken mezelf beter dan wie dan ook,
en ik weet van mezelf,
dat ik andere bezigheden moet hebben,
om mijn werk te kunnen doen.
Positieve impulsen,
Zie het als een injectie,
tegen een virus
een griepje dat onschuldig begint,
tegen gewerkt wordt,
ene keer heftiger dan de andere keer,
Maar die positieve impulsen.
Net als vanavond,
Oppassen op mijn nichtjes,
ik heb er echt zin in,
het zijn twee schatten van meisjes,
echt super leuk.
Helemaal gek maken,
tot ze moe zijn,
en met een voldaan gevoel gaan slapen.
Maar goed ik ga nu snel,
want de oudste van het stel wilt zeker weten,
zo lang mogelijk kunnen rennen en spelen.
Fijne avond in iedergeval,
Ik ga een positieve avond te gemoet.
Kleine kiddo's van me zus...
Ik kom eraan!
Ik moet toegeven,
het voeld ook heel anders,
dan dat ik geen waardige avond zou hebben.
Toegeven dat ik leef voor waarden,
Alles wat voor mij waarden heeft,
Positief, daar wil ik voor leven,
Maar ik kan niet positieve energie geven,
als ik niet weet of ik zo maar energie kan geven.
Mijn zus beld en vraagt,
en ik antwoord met ja, zonder bij na te denken,
waarom,
het heeft waarde voor mij.
Maar de meeste waarde voor mij,
dat ben jij.