Sommige dingen kan je maar beter accepteren
Dan pas zal je leren
Dat sommige zaken
Uiteindelijk door minder zorgen opgelost geraken
Maak je niet druk of teveel zorgen
Denk liever aan vandaag of morgen
Wanneer je zaken accepteren gaat
Pluk je daar de vruchten van,vroeg of laat
Sommige zaken kosten handenvol energie
Maar lossen pas echt op wanneer je ziet
Of beseft.. Dat het niet zal opgelost worden
Todat de problemen geaccepteerd worden
Wat je voelt is okee
Met de acceptatie verandert het probleem mee
Probeer niet teveel te veranderen, laat het zijn
Zo zal je leven met minder pijn
Let it be..