Sorry is vaak niet genoeg
conflicten kunnen soms
nooit meer goed gemaakt worden
Ik deed mensen teveel pijn
en dat is nooit meer te vergeven
mama, papa, oma, opa
die kunnen er van meespreken
Ik word boos
teveel en overdreven
ik roep
het luidste dat ik kan ...
ik wil het niet
maar het is sterker dan mezelf
De hele buurt kan me horen
ze kijken me aan
ik roep, boosheid zit teveel in mij
mijn familie heeft dat wel geweten
Ik wil niet roepen
maar toch word ik elke keer
zo boos
ik wil niet schreeuwen
toch doe ik het allemaal ...
Het is sterker dan mezelf ...
*gisteren wou ik met oma en opa kijken naar een film met de 'olsen' tweeling (marie-kate en Ashley olsen) we hadden ze gehuurd van de videotheek. MAAR! de film was Frans gesproken, maar de olsen tweeling zijn amerikaanse actrices. Dus ik deed de film uit, zette hem op engels en de film sloeg niet meer aan. En opa zei steeds: "da's een Franse film hoor!" (maar da's geen franse film, want de olsen tweeling spreekt engels) enja, heb wat geropen, maar het is sterker dan mezelf :(*