Ik was onderweg
had me aangemeld
voor Sisters Hope
een wandelloop
voor goede doelen
om geld te verkrijgen
voor borstkankeronderzoek
Helaas kreeg ik pech
Mijn auto maatje
was al een oudje
de koppeling ging heen
en naar het schijnt
is tijd voor een praatje
aangaande nieuw model
voor mij veel te duur
Toch ga ik door het vuur
Want laten we eerlijk zijn
Aan een kankervrij land
vaart ieder wel bij
Gelukkig ben ik heelhuids
ondanks of dankzij de pech
in rust naar huis gekeerd
kan dromen en heb geleerd
van en over Sisters Hope
die een goede afloop
wenst voor alle mensen
die van harte wensen
broeder/zusterschap
aan te willen gaan
geen kanker in bestaan