Bang je te verliezen..
Wanneer opeens alles anders zal zijn.
En de dag overgaat in een kille nacht.
Wanneer verdriet overgaat in ondraaglijke pijn.
en mijn hart eigenlijk is omgebracht.
Wanneer het gemis als maar groter wordt,
omdat je uit mijn leven bent.
als ik totaal ben ingestort.
Ieder ander kan wel zeggen, dat de eenzaamheid went,
maar ik ben bang voor dat moment..