Jouw ogen schitteren
als de zon op het water
Ik zie je droomt...over ons...over later
Je lacht zo mooi
ik zie de kuiltjes in jouw wangen
Jouw armen om me heen
een beeld van mijn verlangen
Je zegt niet veel
gebruikt geen woorden maar gebaren
Het geeft niets
wees maar stil...
mijn hand streelt door je haren...