Waarom stopt ge er ni mee?
ge zijt al lang gewonnen
het viel misschien niet mee
toen jullie twee begonnen
en ik heb toch geprobeerd
om vrienden te zijn
ik was zelfs compleet eerlijk
gij klein stuk venijn
wa had ge eigenlijk gedacht?
da'k u mijn zege ging geve
wa had ge dan verwacht?
ja doe maar, neuk mijn ex 'ns eve
en dan nog kwaad zijn
omda'k de waarheid vertel
nada ge hem dwong
mij te negeren nogwel!
ma ge krijgt toch gehoor
hij is afstandelijk en koud
waar zijde eigenlijk bang voor
da hij nog van mij houdt?
want kan ik kan het u zeggen
dat doet hij niemeer
ik zal mij er wel bij neerleggen
of das toch wa ik probeer
gij zijt er echt in geslaagd
wat mij nooit is gelukt
hij heeft zich tot u niveau verlaagt
weet gij hoe hard da suckt?
En als ge denkt da'k jaloers ben
dan hebdet volledig mis
ik mis nog elke dag wie hij was
niet wie hij nu is