Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
Crowded Out Secrets
My soul is fighting through the time
From age to age and more
My eyes are tired they miss the line
I’ve had like once before
My secrets bite through every skin
They make me split in two
And all the curses and daily sin
Sweep me away of you
The pilot in my head screams out
All the thoughts in mind
The answering voice is way too loud
And the clue I cannot find
Every day a lot of motion
The way i hold myself tough
And it keeps all the emotion
Till it’s gonna be enough
Reacties op dit gedicht
Justina vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
pieter christiaan paardenkooper
:
Woensdag, oktober 10, 2012 10:02
helaas, mijn engels is te beperkt om het goed te lezen.
Over dit gedicht
Auteur:
Justina
Gecontroleerd door:
pantarhei
Gepubliceerd op:
10 oktober 2012
Thema's:
[Leven]