We genieten samen van films en Playstation
maar soms ook van de stilte, warm en vertrouwd.
Je bent als vrouw voor mij "one-in-a-billion"
ja zelfs Benji heeft naar mij goedkeurend gemiauwd.
Je geeft me het gevoel dat we gelijk zijn
we vullen elkaar zo perfect aan.
Ons leven samen heeft een mooie verhaallijn
ik wil dit spel spelen tot het eind van ons bestaan.
Zoals wij op dezelfde golflengte zitten
overal waar we zijn, vooral in ons thuisje
en zonder dat gevoel van mekaar te bezitten
besef ik meer en meer: jij bent écht mijn muisje!
Katie, bij jou kan en mag ik me blootgeven
daarom wil ik samen met jou aan onze toekomst bouwen.
Als jij wil, samen genietend van het huwelijksleven,
Katie, muisje: wil je met me trouwen?