We kennen elkaar al wat langer.
Je geeft me een veilig gevoel.
Betekent iets in mijn leven.
Ik wil jouw geluk niet in de weg staan.
De vrijheid stoelt niet op het alfabet.
Laat me begaan zoals ik ben met de tijd,
we geven niet op.
De wet zegt dat jij dezelfde bent.