Voor mij ben je de meest geweldige op deze aardkloot
Maar als het aan hun ligt veranderen ze je in schroot
Altijd maar die steken en dat eeuwige kleineren naar jou
Dat doet veel pijn en je zelfbeeld krijgt ook een douw
Steeds maar horen je weet hoe ze is
En niemand die denkt bij haar is iets mis
Altijd dat huilerige en ik krijg altijd de schuld
Steeds weer die sorry en iedereen die het duld
Je ouders die zeggen je weet hoe ze is, stel je niet zo aan
Maar zij voelen de pijn niet die jou steeds wordt aangedaan
Nu jij zegt stop het is genoeg ik pik het niet meer
Gaan ze nog niet denken het is genoeg dat was de laatste keer
Toen die bewuste dag dat je vriendin het voor je opnam
Viel dat niet in goede aarde maar voelde als een schram
Eerst was het goed en toen was het fout
Maar zij is juist degene die jou niet afsnauwt
Ze waren gewaarschuwd voor de consequenties
Maar het samenzijn ging niet dat was hun verlies
Door jouw vriendin de deur te wijzen
Vielen ze niet bepaald in de prijzen
Voor haar is alles over en klaar
Ze is het zat altijd dat eeuwige commentaar
Begrijpen doen ze er geen ene moer van
Op de dag dat men het begrijpt zijn ze verlost van die tiran