In een volgend jaar beland
Net toen de wereld met bewondering keek
naar een gigantische verjaardagsballon
Dat een meervoudig recordpoging bleek
was er een bijzondere dag die hier begon
Jij bent lachend met een lichte sprong
in een volgend levensjaar beland
Aan jaren wijs maar in gedachten jong
staan we hier samen hand in hand
Ook al is er het voldongen ontbreken
van een groot deel van jouw verleden
Is doorgaan wel eens zwaar gebleken
vandaag zijn er toch feestelijkheden
Wij genieten gezamenlijk deze dag
vieren een streepje extra op de kaart
Hier vormen op gezichten een gulle lach
een liedje ,warme kussen en wat taart
Van harte lief ,ook deze dicht
hang ik als slingers om jouw nek
Jij blijft voor mij het levenslicht
bij jou ben ik op mijn plek
Van harte met jouw verjaardag