hallo onbekende,
ondertussen niet meer
zo onbekend,
berichtjes over en weer sturen
het klik
nog nooit elkaar ontmoet
maar er hangt iets,
iets in de lucht
kan het niet beschrijven ,
ik leef in het onbekende
ik haal je figuur
voor mijn geest
proberen
hallo onbekende,
niet zo onbekend meer
uren smsjes sturen
gek zijn doet geen zeer