Mijn moeder kon geen puber zijn,
Ze scheld m'n haren nu al vol,
Als ik 1 keer sacho thuis kom,
Als jij ooit ook puber word..
De maat is snel vol,
Ik word woedend,
Ik heb zin om van alles door de kamer te gooien,
Ik ren naar boven,
En laat me begaan,
Bloed stroomt over,
Zal het ooit nog over gaan?