(bewerking van het lied ’t Innamorerai van Marco Massini)
Eens word jij verliefd, ik denk niet op mij
‘k Ben er van overtuigd, eenmaal komt jouw prins voorbij
Vrijheid die verdwijnt, vrienden eveneens
Heus je zult het zien, jij verliest je hart ook eens
Het wordt prachtig om naar te kijken, net een poster van James Dean
Zoete angst zal jou bevangen, trillend als een blad misschien
Maar voor mij zal het zo wreed zijn, want de deur slaat voor me dicht
Ja, jouw eerste echte liefde, raakt mij als een bliksemschicht
Eens word jij verliefd, op een of andere vent
Die vol leugens zit en niet ziet hoe mooi jij bent
Wie zorgt er dan voor jou, als alles koud en hard is
Een heel lang leven zonder licht, waar alles zwart is
Eens word jij verliefd, weet ik, zeker niet op mij
Diep van binnenuit, komt het als maar dichterbij
Jij alleen tegen de wereld, want ik ben niet in de buurt
Je zult huilen, heel de nacht door, die een eeuwigheid lang duurt
En je durft hem niet te zeggen, dat je zo graag bij mij zou zijn
Ja, ik zie dat straks gebeuren, ’t doet me zo verschrikkelijk pijn
Eens word jij verliefd, op mij, maar dan is je kans voorbij
Eens word jij verliefd, maar ben ik te diep gegriefd
De hemel huilt om ons en zal een ster gaan missen
Ga en beproef nu je geluk maar, ik kan me vergissen ...