Verliefdheid is heerlijk,
Verliefdheid maakt me blij,
Verliefdheid laat me stralen,
Maar is verliefdheid wel goed voor mij?
Door verliefdheid kan ik me minder goed concentreren,
Door verliefdheid ben ik er soms met m'n gedachten niet bij,
Door verliefdheid worden mijn prestaties minder,
Is verliefdheid wel goed voor mij?
Maar zonder jou in mijn gedachten,
Wat moet ik dan verwachten?
Voorlopig zou mijn verliefdheid voor jou nog wel blijven bestaan,
Maar als die verliefdheid over is, hoe zou het dan gaan?