thuis zijn dat kennnen de meesten mensen
familie heeft iedereen
iedereen gelooft wel ergens in
en sommigen kunnen en hebben niks
alleen leven is best moeilijk
zekers als je weet dat mensen je missen
je vraagt je af waarom ??
je zal nergens een antwoord krijgen
je zal de weg naar geluk nooit vinden
mensen knoop et goed in je oren
pak mensen vast van wie je houdt
en laat ze nooit meer los
mensen zijn sneller weg dan dat je denkt