Ik heb wel een grote mond
kan wel zeggen dat je me niets doet
Dat je al jaren niet meer voor mij bestond
maar iets voelt gewoon nog niet goed
Want ik begrijp het gewoon niet
dat je zomaar kan verdwijnen
dat je je kinderen nooit meer ziet
en dat toch de zon weer kan gaan schijnen
Hoe kan je zomaar verder gaan met leven
zonder iets over ons te weten
Hoe kunnen we je ooit vergeven
als je ons lijkt te zijn vergeten
Ik weet dat ik dit uiteindelijk overwin
want echt, het gaat met mij wel goed
Maar het gaat er bij mij gewoon niet in
dat je al tien jaar geen enkele moeite voor ons doet