Het regent het regent
de zon schijnt weer eens niet
het regent het regent
wie heeft er weer verdriet.
Wanneer schijnt de zon nu weer
en is het verdriet voorbij
wanneer komt nu dat zonnetje
en maakt de wereld blij.
De zon die maakt de lucht heel schoon
ik zou dat graag weer zien
ik zou graag zeggen
ik geef het weer
een dikke vette tien!!