Het is lastig om je volledig te kunnen geven op het werk
Als je dagelijks pijn hebt en uitgeput bent
Maar toch houd je je sterk
Omdat je geen andere remedie kent
Alles kost zoveel moeite en energie
Maar toch zwijg ik,omdat ik mij schaam
Natuurlijk is er dan niemand die het ziet
Ik kan enkel verder gaan
Hoe combineer je leven en pijn
Je moet verdergaan,verder doen tot het niet meet gaat
Hoe kan het anders zijn?
Zonder dat mijn leven radicaal omslaat?
Ik heb pijn,veel pijn
Maar wat doe je er verder mee?
Zal ik derest van mijn leven zo zijn?
Wanneer zeg ik nee?
Ik weet het niet meer
Verdere onderzoeken of gewoon doorgaan?
Maar ondanks de zeer
Zal ik toch steeds op men eigen benen staan en verder met het leven gaan