ik wandel nonchalant binnen,
echter ... innerlijk een bom op uitbarsten,
geen detail wil ik missen,
ik zoek je blik,
deze vertelt me wat ik wil horen,
een zalige warmte stijgt op uit mijn borstkas,
een droge keel belemmert het spreken,
ik gloei ...,
we nemen plaats,
onze knieƫen raken elkaar,
ik zweet ...,
mijn hartslag overstijgt het aanvaardbare,
ons geheim veilig voor de anderen,
je maakt me gek ...