Een speciale dag,
Buiten de gebruikelijke muren,
Fijn dat ik je weer zag,
Stiekem zag ik je gluren.
Het groene gras lag er uitnodigend bij,
Het spelletje waarvan ik hou,
Had mijn gedachten niet op een rij,
Helemaal gebiologeerd door jou.
Ik speelde de bal zo plat als een vijg,
Mijn gedachten volgenden mijn lichaam niet,
Voelde je ogen branden op mijn ontbloot bovenlijf,
Mijn hart danste een lied.