Het beangstigd me..
Zo vrij te zijn..
Vrij van ellende, zorgen..
Om gelukkig te zijn..
Het is benagstigend..
Om rust in mijn hoofd te hebben..
Om niet te hoeven strijden..
Om geaccepteerd te worden..
het beangstigd me..
Om niet te hoeven vechten..
Niet wetend wat er komt..
Niet verzekerd te zijn van strijd..
Het is beangstigend..
Om bang te zijn..
Voor de normale wereld..
Om niet meer voor mezelf te hoeven vechten..