je was mijn zonnetje,
je liet mijn ijslaag ontdooien,
en me bloemen als nooit tevoren.
we deelden een onuitgesproken geheim,
het gaf me een een ongelooflijke kracht.
vragen blijven hangen,
elke dag een beetje minder,
maar prikkelen blijft het wel.
de wereld draait verder,
voorzichtig zoek ik je af en toe,
geen woord, geen letter,
geen teken van leven,
in rook verdwenen
geen spijt, geen treurnis,
mooie herinneringen blijven me bij,
ze zijn de basis van het geluk dat
ik gevonden heb erna.
één vraag ligt nog op de lippen,
nieuwsgierig, benieuwd,
wil je echter niet in problemen brengen,
ik zie het wel
Ik hoop dat het je goed gaat.