Dat moment, liefde slaat om in verdriet
Tranen stromen over mijn wangen, maar jij ziet ze niet
Een ander meisje, in jou leven
Mijn hart scheurt, mijn lippen beven
Hoe je naar me lachte, dat maakte me blij
Ik ben niet jou liefde, maar jij wel die van mij
Jij krijgt een prachtige toekomst, vol met plezier
Met dat andere meisje, maar ik zit hier
Toekijkend, zonder dat je ooit weet wat ik voor je voel.
Zonder dat je ooit weet wat ik bedoel
Je krijgt een prachtige toekomst
Maar ik zit er niet in.