Wat beoog je met kijken?
Nou, iets ontdekken misschien?
Maar het moet nog maar blijken
Of je echt wat hebt gezien
Want ogen ontkleuren de realiteit
Zien zaken toch vaak zo zwart-wit
Ben je tot werkelijk inzien bereid?
Je hart weet vaak wél hoe het zit...