Ali was een zelfmoordterrorist
Die het allemaal ook niet meer wist
Daar stond hij dan, op zijn eerste en laatste missie
Een idealist, met een visie
Maar terwijl hij met de knoppen stond te klooien
Had hij ook zijn mogelijkheden kunnen ontplooien
En BOEM, de bom explodeert
En Ali’s laatste gedachte?
‘Had ik maar een vak geleerd… ‘