Mark was een echte masochist: hij kneep met zijn oogleden zijn oogballen kapot, en met de glimlach vermorzelde hij zijn teelballen met zijn dikke tenen.
Een ding kon hij niet verdragen, dat zijn baas hem op de vingers tikte. Daarom wurgde hij hem met zijn borsthaar.